Cloudlr in het Onderwijs

Integratie Specialist in het Onderwijsdomein

Flexibilisering in het onderwijs

Cloudlr ondersteunt instellingen in het flexibiliseren van het onderwijs.

Een wendbaar Fontys

Fontys Hogescholen

Cloudlr ondersteunt Fontys met het flexibel op- en afschalen van Azure integratiespecialisten. Met behulp van training-on-the-job en klassikale trainingen zorgen we ervoor dat ook het interne personeel blijft groeien. We bevorderen een cultuur van voortdurende kennisuitbreiding, zodat iedereen mee kan gaan met de dynamiek van het huidige technologische landschap.

Samen met Fontys werken we aan de architectuur, de visie op data en ontwikkelen we de integraties waarmee we Fontys in staat stellen om wendbaar te zijn en het onderwijs verder te flexibiliseren.

Daarnaast waarborgen we de kwaliteit door het uitvoeren van geautomatiseerde tests, geïnspireerd door de principes van de testpiramide. Deze strategie, die zowel gedetailleerde unit-tests als grovere integratie- en end-to-end tests omvat, garandeert robuustheid en efficiëntie. Met geautomatiseerde ketentests verbeteren we de betrouwbaarheid en optimaliseren we de prestaties van de systemen.
Samen bouwen aan innovatie in onderwijs

HAN

Bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) zetten wij ons in om de 'achter de schermen' processen te optimaliseren door het leveren van hoogwaardige ICT-diensten en -ontwikkeling. We werken in Agile- en projectteams aan de ontwikkeling van cruciale applicaties, waaronder een nieuw studentinformatiesysteem en een digitaal leerplatform, terwijl we bijdragen aan de herstructurering van het IT-landschap van de HAN. Door onze aanpak kunnen we aanzienlijk bijdragen aan de kwaliteitscultuur van de HAN, en zorgen we ervoor dat eindgebruikers de beste gebruikservaring krijgen.
Referenties
“Cloudlr is instrumenteel geweest in het verbeteren van het software voortbrengingsproces bij Fontys door het introduceren van concepten met betrekking tot ontwerp, documentatie en testen. Hierbij stond de kwaliteit en onderhoudbaarheid van de oplossing steeds voorop.”
Marcel Sennema
Marcel Sennema
Integratie Architect @ Fontys
“Ik heb altijd bewonderd hoe Nico en Rob als externen zo begaan zijn met Fontys. Ik hoop dan ook voor Fontys dat ze nog lang gebruik mogen maken van de diensten van Cloudlr.”
Judith Wilhelmus
Judith Wilhelmus
Product owner Datascience & BI @ Fontys

Klaar voor Cloudlr? Neem contact op!