Werken bij Cloudlr

Microsoft Gold Partner

Werken bij Cloudlr

Ben jij iemand met grote interesse in .NET en Cloud oplossingen? Wil jij in een jong en snelgroeiend bedrijf werken?Cloudlr is op zoek naar diehard IT-professionals op medior en senior niveau!

Gezocht: straaljagerpiloot voor in de Cloud

Ja, je leest het goed! Cloudlr is specialist op het gebied van Cloud development. Kom jij ons team versterken? Dan start jij je loopbaan bij Cloudlr daadwerkelijk in de Cloud met een vlucht in een echte straaljager.

We trekken je volledig uit je comfort zone en nemen je mee naar Frankrijk waar je een vliegpak aantrekt. Na een korte training neem je plaats in een echte straaljager. Niet zomaar één: de L-39 Albatros bekend uit de James Bond-film Tomorrow Never Dies. Grenzen worden verlegd. Loopings, G-krachten, geen uitdaging is te groot! De vliegende start is gemaakt. De toon is gezet en dit is pas het begin.

We gaan er geen doekjes om winden, het vinden van echte toppers is lastig! Recruiters vragen extreme bedragen voor de werving van personeel. Vergoedingen van 30% van een jaarsalaris zijn eerder regel dan uitzondering. Dit geld steken wij liever in leuke dingen!

Bij Cloudlr verleggen we graag onze grenzen. Niet alleen in de praktijk en op trainingen, maar ook op gave uitjes; we bouwen een boulderbaan in ons bijna energie neutrale pand in Oosterhout en vieren regelmatig een goed feestje! Onze onboarding doen we ook wat extremer dan je gewend bent; wij zorgen dat je kennis up-to-date is zodat je de leiding kan nemen in Cloud-Native projecten bij onze klanten.

Durf jij het aan?

Medior / Senior Cloud specialist

Cloudlr is actief in de regio Brabant en Zuid-Holland binnen de energie, opleiding en reisbranche en is met een gloednieuw kantoor gevestigd in Oosterhout. Door de vele uitdagende projecten op gebied van Azure Cloud ontwikkelingen en migraties heeft Cloudlr de ambitie om verder te groeien.

Je komt te werken bij een van onze klanten in een team van gedreven developers in een Agile werkomgeving. Als Back-end Developer ben je gedreven en pak je snel de lead en ben jij de persoon met expertise. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om wekelijks met het Cloudlr team op locatie te werken om ervaringen te delen met je collega’s. Je collega’s dagen jou uit mee te denken aan complexe vraagstukken en uitdagingen die zij tegen komen in het werkveld. Samen met onze eigen certified Azure trainers en ons opleidingsplan zorgen wij voor een eenduidige visie en sterke positie bij onze klanten.

Naast werk is Fun een erg belangrijk element. Op het kantoor van Cloudlr kun je dan ook van alles doen. Klimmen op onze eigen boulderbaan, gamen, kokkerellen of gewoon maximaal ontspannen. Ieder kwartaal organiseert een medewerker een bedrijfsuitje en jaarlijks genieten wij van een reis naar het buitenland.

Wil jij onderdeel uitmaken van een jong expertise team en wil jij graag meer dan alleen voor een bedrijf werken? Kom dan bij ons langs voor een kop koffie of laten we ergens informeel een drankje doen en kom meer te weten over de mogelijkheden.

Facts

 • Uren per week: 32 tot 40 uur.
 • Vakantiedagen: 25 dagen bij fulltime dienstverband.
 • Werkplek: Hybride.
 • Salaris: Vertel ons maar wat je wilt verdienen. We belonen ruim boven de markt.
 • Opleiding: Naast technische opleidingen via onze Microsoft Certified Trainers volg je bij ons een meerjarig Soft Skills traject waarbij de focus ligt op persoonlijke ontwikkeling.
 • Persoonlijk IT-budget van € 2.500,- per 2 jaar.
 • Pensioen en verzekering is bij ons uiteraard goed geregeld.
 • Auto van de zaak? Dit mag je zelf beslissen.

Skills

 • HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding Informatica;
 • Kennis van .NET, C#;
 • Kennis van Microsoft Azure en SQL zijn een pré;
 • Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen en bent bekend met DevOps en Agile/Scrum methodieken;
 • Proactief, sterke communicatieve skills en je zoekt de collega’s op om gezamenlijk tot oplossingen te komen;
 • Als senior heb je ervaring in het coachen van collega’s waarbij kwaliteit, positiviteit en enthousiasme voorop staat.

Klaar voor Cloudlr? Kom bij ons werken!